loading...
Piccolo/Piccoline søges hos Aumento Advokatfirma

Piccolo/Piccoline søges hos Aumento Advokatfirma

Fuldtidspiccolo/piccoline søges

Er du interesseret i et varieret og spændende job i godt selskab, så søger Aumento Advokatfirma en piccolo/piccoline.

Som piccolo/piccoline hos Aumento Advokatfirma vil dine arbejdsopgaver være forskelligartede og du vil dagligt være i kontakt med hele huset.

Du vil være en del af administration og du vil gennem din indsats sammen med kollegerne i administrationen være med til at gøre en forskel i hverdagen med primært fokus på at levere et højt serviceniveau til husets advokater, medarbejder og klienter.

Vi forventer

Vi forventer at du er ansvarlig og struktureret og at du med naturlighed kan bidrage med smil og god service til husets medarbejdere og klienter. Du trives med mange bolde i luften og kan bevare overblikket selv i travle og pressede situationer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en unik mulighed for at arbejde hos Københavns førende advokatfællesskab for selvstændige advokater.

Hos Aumento får mulighed for at blive en del af en sjov og uformel hverdag på kontoret som er beliggende på Ny Østergade i indre København.

Det er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt og stillingen er timelønnet.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes til esl@aumento.dk snarest muligt.

Samtaler gennemføres løbende og ansættelse sker, når den rigtige kandidat er fundet. Forventet start pr. 1. august 2024.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Emilie Søndergaardesl@aumento.dk eller telefon 2913 2956.

Vi glæder os til at høre fra dig!