FREMTIDENS ARBEJDSFORM

Aumento Advokatfirma er en moderne hybrid mellem det klassiske partnerskab og det klassiske kontorfællesskab

Fordelene ved det klassiske partnerskab er blandt andet muligheden for at stille op som et hold fra en fælles platform, muligheden for faglig sparring og muligheden for at praktiske driftsopgaver henlægges til en egentlig administration.

-       og sådan er det også hos Aumento Advokatfirma.

Fordelene ved det klassiske kontorfællesskab er blandt andet friheden for den enkelte advokat til at vælge sin arbejdstid og form.

-       og sådan er det også hos Aumento Advokatfirma.

Bedste af begge verdener

Aumento har taget det bedste af begge verdener og har skabt fremtidens arbejdsform for advokater, der gerne vildrive forretning fra en seriøs platform, som gerne vil være en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab, men uden at være bundet af tid, sted og andre debiteringskrav end dem man selv sætter.

Man kan – populært sagt - arbejde halv tid eller dobbelttid, så længe man leverer et solidt fagligt produkt.

Vi tror på at samspillet og hverdagen mellem kollegaer, der har et fagligt og et socialt fællesskab - men ikke et økonomisk fællesskab, er det allerbedste.

Vi tror på vigtigheden af præsentable og moderne fysiske og virtuelle rammer med et højt serviceniveau. For det første skal springet fra partner eller ansat til selvstændig ikkebetyde et skridt ned af nogen stiger, og for det andet er det vigtigt, at praktisk og administrativt bøvl ikke tager tid og fokus fra advokatressourcen.

Vi er digitale frontløbere

Vi stræber efter at gå forrest i udviklingen og supplerer vores kerneydelser med de bedste digitale værktøjer. Hos Aumento Advokatfirma træder du ind i et nytænkende, moderne og gennemtestet IT-setup, som er udvalgt og nøje sammensat.

 

Komplet advokatplatform

Vi tilbyder en komplet og moderne advokatplatform i konstant fremdrift centralt i København med de bedste fysiske og virtuelle rammer for en moderne advokatvirksomhed.

Du kan vælge mellem:

  • Aumento Office - eget kontor
  • Aumento Desk - skrivebord i åbent kontor
  • Aumento Flex – uspecificeret bord

Interesseret?

Hvis du er interesseret i at hørenærmere, er du velkommen til at kontakte Pernille Fredskild på pft@aumento.dk ellertelefon 2310 1900. Fortrolighed er en selvfølge.

Ydelsesliste