Advokat (H), Partner

Søren Bernhard Aagaard

Søren beskæftiger sig udelukkende med skat, moms og erhvervs- og selskabsrelaterede opgaver og har et indgående kendskab til arbejdsretlige forhold. Søren har herudover betydelig erfaring med førelse af retssager.

Søren er i team med advokat Lise Aagaard konsulent for Foreningen af Statsautoriserede Revisorer. Teamet er bl.a. ansvarlig for ajourføring af foreningens online skatteværktøjer og vejledninger. Søren er medlem af Danmarks Skatteadvokater.

Gennem sin karriere har Søren opnået en omfattende faglig specialist viden og erfaring med rådgivning af såvel private som erhvervsdrivende om dansk og international skatte- moms- og afgiftsret.

Som en naturlig kombination med Sørens ekspertise på skatteområdet, har Søren gennem hele sin karrierebeskæftiget sig indgående med erhvervsrelateret rådgivning, herunder indenfor selskabsret, ansættelsesret, kollektiv arbejdsret og relaterede områder. Søren fører sager i såvel det administrative system, som ved domstolene - herunder ved Højesteret og Arbejdsretten.

Indlevelse, grundighed og højfaglig kvalitet er i fokus hos Søren. Han lægger stor vægt på at opnå et indgående kendskab til klientens forhold og forretning, inden han rådgiver. På denne måde sikres klienten en konkret og værdifuld rådgivning med afsæt i dennes individuelle situation. Det er vigtigt for Søren at rådgivningen sker i et tillidsfuldt samarbejde og at klienten kan komme i kontakt med ham i løbet af rådgivningsprocessen - uanset tidspunktet.

Vis hele beskrivelsen

Uddannelse

Advokat, 2006

Advokatfuldmægtig, 2004

Cand.jur. fra Københavns Universitet, 1996

Formalia

CVR-nr. 29624666

Organiseret som anpartsselskab

Forsikring: HDI Danmark, police nr. 156-08654435-14012

Dækningssum: 50 mio. DKK

Pengeinstitut: Nordea

Karriere

ADVODAN, advokat og partner, 2006-2018

ADVODAN, advokatfuldmægtig, 2004-2006

KPMG, Head of personal tax, 2002-2004

KMPG, manager tax division, 1998-2002

Hørsholm Kommune, SKAT, inddrivelsen, 1996

Sprog

Skandinavisk

Engelsk

Highlights

Specialer

Medlemskaber

Det Danske Advokatsamfund/beskikket af Justitsministeriet

Danske Stakkeadvokater

International Bar Association

Udgivelser

Det siger andre
No items found.
No items found.
No items found.

Udgivelser af

Søren Bernhard Aagaard

No items found.