Aumento Advokatfirma søger en dygtig 3. – 4. års jurastuderende

Asaf M. Fazal

Advokat (H), Partner

(+45) 4029 1616

af@aumento.dk

Vis forfatter

Prøv kræfter med juraen i praksis

Er du klar til dit næste studiejob, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med juraen praksis? Så er du måske vores nye jurastuderende hos Aumento Advokatfirma.

Til vores studenterteam under partner og advokat Asaf M. Fazal, søger vi en dygtig 3. – 4. års jurastuderende der ønsker at bruge sin teori i praksis og har lyst til at deltage i løsningen af spændende opgaver. Afdelingen varetager et bredtsnit af sager, særligt indenfor erhvervsret, selskabsret, fast ejendom,forvaltningsret og procesret.

Dine primære arbejdsopgaver vil være informations- og litteratursøgning, udarbejdelse af notater, diverse sagsbehandling, udkast til diversebesvarelser, breve og anden korrespondance mm. samt en række opgaver af mere administrativ karakter.

Der er højt til loftet og selvstændighed og ansvar kan blive givet alt efter, hvilke kvalifikationer og evner der udvises.

 

Om dig

Vi forventer at du er jurastuderende på omkring dit 3. – 4. af studiet, viforventer du er dygtig både fagligt, men også pragmatisk i din opgaveløsning. Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere relevantstudiearbejde, f.eks. fra et advokatkontor, offentlig myndighed eller privatvirksomhed.

Vi forventer at du kan arbejde 1 – 2 dage om ugen (ca. 15 timer) og kan være fleksibel i forhold til perioder med særligt mange opgaver. Vi er naturligvis fleksible i forhold til planlægning af studie og eksaminer. 

Løn-og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter kvalifikationer.

 

Om Aumento Advokatfirma

Aumento Advokatfirma er et fællesskab af advokater, der yder rådgivning på specialist niveau inden for alle områder af både erhvervs- og personretten.

Kontoret er beliggende i hjertet af København og er præget af en meget stærk social kultur, hvor både partnere, advokater, advokatfuldmægtige, studenter og administrativemedarbejdere er en del af det stærke fællesskab der kendetegner Aumento. Der bliver løbende afholdt sociale arrangementer på tværs af etagerne, ligesom der er et stærkt sammenhold i studentergruppen. Kontoret har derudover en årlig Mallorca-tur.

Hvis du vil være en del af studenterteamet, skal du sende din ansøgning, CV,karakterudskrift og eventuelt andre relevante dokumenter til jk.af@aumento.dk og tilføj ”Ansættelse”i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er den 27. december 2022 og vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse er 1.februar 2023 eller hurtigst muligt efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakteadvokatfuldmægtig Tobias Pedersen på telefon 24217297 eller tp@aumento.dk.