Jurastuderende søges til procesteam i moderne advokatfirma i hjertet af København

Aumento Advokatfirma søger en dygtig og ambitiøs stud.jur. til at bistå med sagsbehandling for firmaets advokater og advokatfuldmægtige.

Arbejdsområderne ligger bredt inden for det erhvervsretlige område med hovedvægt på retssager inden for fast ejendom, kontraktsret, leje- og erhvervslejeret og selskabsret. Derudover vil der af og til komme opgaver inden for insolvensret og inkasso, ligesom du tillige vil få opgaver af mere administrativ karakter.

Vi søger som udgangspunkt en studerende, som har bestået 3. semester af jurastudiet. Derudover vil det være en fordel, hvis du har praktisk erfaring med at arbejde på et advokatkontor og har stiftet bekendtskab med litteratursøgning og/eller let sagsbehandling.

En stor del af dine arbejdsopgaver vil omfatte deltagelse i behandlingen af civile retssager, herunder i form af udarbejdelse af notater, udkast til korrespondancer, informations- og litteratursøgning og udarbejdelse af processkrifter m.v. Jobbet er forbundet med en stejl læringskur-ve, hvorfor vi forventer, at du har stort overblik, at du er ansvarsbevidst, samt at du arbejder systematisk og omhyggeligt. Du arbejder gerne selvstændigt, er lærenem og mestrer det danske sprog på højt niveau, såvel skriftligt som mundtligt.

Arbejdstiden udgør som udgangspunkt 15-20 timer om ugen. Der vil være mulighed for at arbejde mere i ferier og eksamensfri perioder, ligesom der vil være mulighed for at tage fri op til en eksamen.

Om os

Aumento Advokatfirma er et moderne og uformelt advokatkontor i indre København med masser af arbejdsglæde og gode kollegaer. Firmaet er præget af en udpræget og stærk social kultur og firmaet beskæftiger omkring 65 advokater, advokatfuldmægtige, studentermedarbejdere og administrative medarbejdere. Aumento tilbyder en lang række sociale arrangementer, herunder en årlig sommerfest, udvidede fredagsbarer, kulturelle events, en årlig julefrokost samt løbende arrangementer i studenter gruppeen bestående af omkring 20 studerende.

I det daglige samarbejde vil du være tilknyttet advokat Nikolaj Kjær, advokat Jens Bang Liebst og advokat Casper Emil Christiansen. På nuværende tidspunkt består teamet af tre advokater, to fuldmægtige, tre studenter og en advokatsekretær.

Såfremt stillingen har interesse, bedes du sende din ansøgning vedlagt CV, karakterudskrift og relevante referencer og bilag pr. e-mail til dsb@aumento.dk.

Vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at ringe til Daniel Sårde Baastrup på +45 29 42 49 51.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: onsdag den 1. december 2021

Andre updates af forfatteren