Jurastuderende med interesse for proces søges til Aumento Advokatfirma

Anja Linde

Advokat (L), Partner

(+45) 6013 9726

al@aumento.dk

Vis forfatter

Aumento Advokatfirma søger en dygtig og engageret stud. jur til at bistå med sagsbehandling og administration for advokat Anja Linde, som du kommer til at arbejde tæt sammen med.

Arbejdsområderne vil hovedsageligt være ansættelsesret, proces og GDPR, men du vil også skulle løse opgaver af mere administrativ karakter.

Om stillingen

Dine primære arbejdsopgaver vil være informations- og litteratursøgning, diverse sagsbehandling, udkast tilprocesskrifter samt en række opgaver af mere administrativ karakter.

Samarbejdet er kendetegnet ved en uformel omgangstone, frihed, humor, gensidig respekt og tillid.

Vi forventer at du som udgangspunkt kan arbejde 2 dage om ugen (ca. 15 – 20 timer) og kan være fleksibel i forhold til perioder med særligt mange opgaver. Vi er fleksible i forhold til planlægning af studie, eksaminer og ferie.

Løn-og ansættelsesvilkår vilblive fastsat efter kvalifikationer. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Om dig

Du skal være jurastuderende, og det vil være en fordel hvis du er omkring dit 3. år af studiet. Det er et krav, at du er grundig, fagligt engageret, systematisk, og har et godt og præcist skriftsprog.  

Om Aumento Advokatfirma

Aumento Advokatfirma er et fællesskab af advokater, der yder rådgivning på specialist niveau inden for alle områder af både erhvervs- og personretten, og der er rig mulighed for faglig sparring og inspiration fra hele huset.

Kontoret er præget af en stærk social kultur, hvor både partnere, advokater, advokatfuldmægtige, studenter og administrative medarbejdere er en del af det stærke fællesskab der kendetegner Aumento. Der bliver løbende afholdt sociale arrangementer på tværs af faggrupper, særligt kan fremhæves den årlige sommerfest, der afholdes på Mallorca.

Ansøgningsfrist og spørgsmål

Ansøgningsfristen er den 10.januar 2023, og vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål tilstillingen, er du meget velkommen til at kontakte stud.jur Jeppe Møller Holmgaard på jmh@aumento.dk og telefon 42163669 eller advokat Anja Linde på al@aumento.dk og telefon 60139726.