Arrow pointing down

Om Aumento

Aumento er et full service advokatfirma med stærke værdier, som leverer juridiske ydelser af høj kvalitet i et uhøjtideligt miljø

Full Service

Aumento er et moderne full service Advokatfirma med kontor og møde faciliteter i hjertet af København. Aumento er blandt Danmarks 30 største advokatfirmaer og repræsenterer samlet specialistviden inden for stort set alle juridiske discipliner. Det giver brede og stærke skuldrer overfor klienter og omverden. Aumento er frontløber på at udvikle fremtidens agile advokatvirksomhed, hvor teknologi og en sund kultur kan bidrage til en værdiskabende og innovativ forretningsudvikling.

Anderledes og ligetil

Aumento Advokatfirma leverer juridiske ydelser af høj kvalitet i et uhøjtideligt miljø og i et ligefremt sprog. Der er højt til loftet, men vores advokater og andre er altid i øjenhøjde med klienter og samarbejdspartnere.

Forhandling og konflikt

Aumento Advokatfirma har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til alle sager, men yder også en stærk repræsentation i konfliktfyldte relationer eller rets- og voldgiftssager.

Sustainability

Aumento Advokatfirma arbejder målrettet med bæredygtighed dels i den daglige drift af firmaet og dels som inspiration for medarbejdere og omverden. Det er således Aumento Advokatfirmas erklærede mission at stræbe mod både en række nære og kortsigtede mål såvel som at bidrage til fjernere og langsigtede mål. Herunder eksempelvis at reducere madspild og blive et papirløst advokatkontor, men også tage initiativer som i det små bidrager til opfyldelse af FNs 17 verdensmål.

Internationale samarbejder

Taglaw logo

Internationale rankings

Legal 500 logoChambers and partners logo

Milestones

New Partner

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

November 2018
Awarded, again.

Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

June 2016
Melbourne Office

Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

January 2016

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

April 2015

Værdier

Vision

This is some text inside of a div block.

Mission

This is some text inside of a div block.