loading...

Om Aumento

Aumento er et full service advokatfirma med stærke værdier, som leverer juridiske ydelser af høj kvalitet i et uhøjtideligt miljø

Full Service

Aumento er et moderne full service Advokatfirma med kontor og møde faciliteter i hjertet af København. Aumento er blandt Danmarks 30 største advokatfirmaer og repræsenterer samlet specialistviden inden for stort set alle juridiske discipliner. Det giver brede og stærke skuldrer overfor klienter og omverden. Aumento er frontløber på at udvikle fremtidens agile advokatvirksomhed, hvor teknologi og en sund kultur kan bidrage til en værdiskabende og innovativ forretningsudvikling.

Anderledes og ligetil

Aumento Advokatfirma leverer juridiske ydelser af høj kvalitet i et uhøjtideligt miljø og i et ligefremt sprog. Der er højt til loftet, men vores advokater og andre er altid i øjenhøjde med klienter og samarbejdspartnere.

Forhandling og konflikt

Aumento Advokatfirma har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til alle sager, men yder også en stærk repræsentation i konfliktfyldte relationer eller rets- og voldgiftssager.

Sustainability

Aumento Advokatfirma er dedikeret til bæredygtighed i både firmaets drift og som inspiration for medarbejdere og samfundet. Vores mission er at opnå nære og langsigtede mål og bidrage til FNs 17 verdensmål. Vi integrerer bæredygtighedsprincipper i vores praksis som juridiske fagfolk. Vi arbejder målrettet med FN Verdensmål nr. 4, 7, 8 og 12 ved at fremme kvalitetsuddannelse, bæredygtig energi, anstændige jobs, ansvarlig forbrug og produktion. Dette inkluderer investering i udvikling af medarbejdere, pro bono-arbejde, energieffektivitet, rådgivning om vedvarende energi, inkluderende ansættelsespolitikker, økonomiskrådgivning, CSR-rådgivning og lovgivningsmæssig overholdelse. Vi bestræber os på at vores tiltag støtter aktivt FNs verdensmål og bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Læs mere om vores CSR politik her.

FN's worldgoals

Internationale samarbejder

Taglaw logoAija international association of young lawyers

Internationale rankings

Legal 500 logoChambers and partners logo