loading...
Aumento vokser med 20 partnere og medarbejdere

Aumento vokser med 20 partnere og medarbejdere

2024 indledes med en stor udvidelse af Aumento, idet samlet 7 nye partnere og i alt 20 personer bliver en del af advokatfælleskabet i hjertet af København.

Advokaterne Peter Dianati og Vivi Klink Larsen indtræder sammen med advokaterne Rune Ravnsbjerg Rosenberg, Robert Mathias Busk og Kasper Bjørnstrup Andersen som nye partnere i et team på i alt 18 partnere og medarbejdere - alle med en baggrund fra Skau Reipurth. Teamet etablerer sig som Dianati & Klink Larsen Advokatpartnerselskab som en højt specialiseret entrepriserets boutique under eget navn (www.dkllaw.com) i Aumentos advokatfællesskab. Teamet er anerkendt blandt landets førende entrepriseadvokater med rangeringer i internationale ratingbureau som Chambers og Legal 500.

Advokat Jacob Kornerup indtræder som partner hos Aumento og har baggrund hos Horten Advokatfirma. Jacob er en særdeles erfaren og anerkendt M&A-advokat og har været ledende rådgiver ved en lang række større transaktioner i Danmark og på tværs af landegrænser.

Advokat Dennis Hofmann indtræder som partner hos Aumento og har baggrund hos Skau Reipurth. Dennis er specialiseret i fast ejendom og rådgiver danske og internationale virksomheder og organisationer om alle aspekter af fast ejendom og lejeret.

For Aumento er udvidelsen en betydende del af udviklingsrejsen og strategien om at matche de største advokatfirmaer i Danmark. Hos Aumento vokser antallet af advokater til mere end 50 advokater, der dækker stort set alle juridiske discipliner på specialistniveau.