Corestate udvider til Skandinavien

Corestate udvider til Skandinavien

Aumento har bistået Corestate Capital Group med dets erhvervelse af et hotel-projekt (hotellejligheder) beliggende Enghave Brygge Syd i det centrale København. Erhvervelsen udgør Corestates første investering i Skandinavien. Aumentos arbejde har omfattet due diligence af projektet og alle nødvendige kontrakter.

Projektet er erhvervet fra Gribskov Group/NPV via en forward købsaftale, og NPV vil fungere som udvikler og totalentreprenør for Corestate i opførelsesfasen. Projektet er beliggende på Landvindingsgade tæt på den fremtidige metrostation ”Enghave Brygge”. Bygningen vil, når den er opført, indeholde 248 hotellejligheder, fitness afdeling, en restaurant, et gastro-to-go koncept, business lounge m.v. Bruttoetagearealet bliver 12.200 m2 + kælder. Bygningen vil blive drevet under Corestates hotellejlighedsbrand JOYN og vil udgøre en del af Corestates micro living platform, som omfatter mere end 30.000 studenter- og hotellejlighedssenge i Europa.

Corestate Capital Holding S.A., som udgør moderselskabet i Corestate Capital Group, er investmentmanager og medinvestor med ca. € 26 milliarder under management. Selskabet har sit hovedkontor i Luxembourg, har kontorer i 42 byer, inklusive Frankfurt, London, Madrid, Singapore og Zurich, og er noteret på fondsbørsen i Frankfurt.

Den 9. januar, 2020, Torben Mauritzen

Arrow pointing down